- Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa
Szczegóły obiektu: Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991000209609705067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:193712
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Ocena konkurencyjności polskich producentów żywności
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2005
Typ:e-książka
Współtwórca:Drożdż, Jadwiga; Szajner, Piotr; Szczególska, Monika
Ocena rozwoju konkurencyjności polskich producentów żywności po integracji z Unią Europejską : praca zbiorowa
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Drożdż, Jadwiga; Urban, Roman; Szajner, Piotr. Oprac.
Wybrane aspekty konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Cebulak, Tomasz
Ocena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej : wyniki badań ankietowych : praca zbiorowa
Twórca:Judzińska, Agnieszka
Data:2007
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Szczególska, Monika; Urban, Roman. Oprac.
Ocena konkurencyjności polskich producentów żywności po akcesji do Unii Europejskiej (synteza) : praca zbiorowa
Data:2009
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Ambroziak, Łukasz
Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa : (synteza)
Twórca:Urban, Roman
Data:2010
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert; Szczepaniak, Iwona
Ocena konkurencyjności wewnętrznej i zewnętrznej sektora rolno-spożywczego ze szczególnym uwzględnieniem sektora ogrodniczego
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Nosecka, Bożena. Red.
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa. (1)
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Ambroziak, Łukasz