- Gastronomia : praca i prekariat : studium socjologiczno-prawne
Object's details: Gastronomia : praca i prekariat : studium socjologiczno-prawne
Description
- Title:
- Title version:
- Creator:
- Publisher:
- Place of publication/creation: ;
- Date:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder: ;
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991016960128005067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:936584
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Normy żywienia dla populacji polskiej - nowelizacja
Date:copyright 2012
Type:e-książka
Contributor:Jarosz, Mirosław. Red.
Konstanty Moes-Oskragiełło - ojciec polskiego jarstwa
Creator:Smaga, Łukasz
Date:2017
Type:e-książka
Zentrum für Bucherhaltung
Date:[1998]
Type:e-książka
Gastronomja : organ Związku Zawodowego Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Hotelowego w Polsce. Oddział Katowice. R. 1, 1929, nr 2
Date:1929.11.01
Type:czasopismo
Contributor:Spyra, Stanisław. Red.
Gastronomja : organ Związku Zawodowego Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Hotelowego w Polsce. Oddział Katowice. R. 1, 1929, nr 1
Date:1929.10.01
Type:czasopismo
Contributor:Spyra, Stanisław. Red.
Sztuka konserwacji 2004 : [materiały z sesji konserwatorskiej, 22-24.04.2004]
Date:[2004]
Type:e-książka
Contributor:Mayer, Tomasz. Oprac.; Weker, Władysław. Red.; Brzeziński, Wojciech. Red.
Sztuka konserwacji 2003 [materiały z sesji konserwatorskiej, 24.04-30.05.2003], Warszawa, Arsenał
Creator:Sztuka konserwacji 2003 (7 ; 2003 ; Warszawa)
Date:[2003]
Type:e-książka
Contributor:Brzeziński, Wojciech. Red.; Mayer, Tomasz. Adapt.; Weker, Władysław. Red.
Preservation in libraries : principles, strategies and practices for librarians
Creator:Harvey, Douglas Ross (1951- )
Date:1993
Type:książka