- Psychologia diety
Object's details: Psychologia diety
Description
- Title:
- Original title:
- Creator:
- Contributor:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description: ;
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ; ; ; ;
- Coverage:
- Language: ;
- Rights:
- Rights holder: ; ;
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016990217805067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:957145
- ISBN: ;
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Psychologia odżywiania się : od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych
Creator:Ogden, Jane (1966- )
Date:cop. 2011
Type:książka
Contributor:Andruszko, Robert. Tł.
Uwarunkowania zachowań żywieniowych
Creator:Grajek, Mateusz; Białek-Dratwa, Agnieszka; Bielaszka, Agnieszka; Gdańska, Agnieszka; Kardas, Marek; Kiciak, Agata; Nowak, Justyna (dietetyk); Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu); Staśkiewicz, Wiktoria
Date:2022
Type:e-książka
Contributor:Grajek, Mateusz. Red.; Białek-Dratwa, Agnieszka. Red.
Jak pokonać objadanie się
Creator:Fairburn, Christopher G.
Date:cop. 2014
Type:książka
Człowiek chory - aspekty biopsychospołeczne. T.4
Date:2009
Type:książka
Contributor:Artymiak, Małgorzata. Red.; Janowski, Konrad. Red.
Zmiany we wzorcach spożycia żywności w Polsce
Creator:Laskowski, Wacław; Świstak, Ewa
Date:2014
Type:e-książka
Częstość nabywania produktów żywnościowych i jej determinanty
Creator:Przesmycka, Anna; Laskowski, Wacław; Krysiak, Tomasz (technologia żywności)
Date:2014
Type:e-książka
Zrozumieć rozwój człowieka
Date:2022
Contributor:Mizera, Krzysztof (kultura fizyczna). Red.
Gęstość odżywcza spożywanych racji pokarmowych w Polsce : próba oszacowania i oceny wpływu statusu ekonomicznego
Creator:Laskowski, Wacław; Górska-Warsewicz, Hanna
Date:2014
Type:e-książka