- Agropolis-Museum : food and agricultures of the world
Szczegóły obiektu: Agropolis-Museum : food and agricultures of the world
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://museum.agropolis.fr/english/default.htm
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Język: ;
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:184465
- Źródło finansowania:
Zobacz także
From the research on socially-sustainable agriculture. (34)
Twórca:Kwasek, Mariola; Prandecki, Konrad; Zegar, Józef Stanisław (1940- )
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red.; Summa Linguae. Tł.
Żywność w XXI wieku : jakość, składniki, zdrowie
Twórca:Brodziak, Aneta; Skałecki, Piotr; Bagrowski, Remigiusz; Batkowska, Justyna; Bednarczyk, Martyna; Berthold-Pluta, Anna (1972- ); Domaradzki, Piotr (technolog żywności); Drabik, Kamil; Jaśkin, Sandra; Kędzierska-Matysek, Monika; Kowalczyk, Marek (1948- ); Król, Jolanta (zootechnik); Latoch, Agnieszka; Pluta, Antoni; Poleszak, Ewa; Przybyłowski, Piotr (1946- ); Ryszkowska-Siwko, Małgorzata; Sikora, Tadeusz (1950- ); Stasiak, Dariusz M.; Stasiuk, Ewa; Teter, Anna; Topyła, Barbara; Walasek, Patrycja (technologia żywności); Wengerska, Karolina; Wolińska, Róża; Ziobro, Dawi; Zuba-Ciszewska, Maria
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Brodziak, Aneta. Red.; Skałecki, Piotr. Red.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (41), Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie
Twórca:Kruk, Hanna; Krzyżanowski, Tadeusz; Kwasek, Mariola; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Data:2017
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
Biotechnology videos
Data:cop. 2011
Ewolucja struktur i relacji w układzie rolno-spożywczym
Twórca:Bezat-Jarzębowska, Agnieszka; Góral, Justyna; Klimkowski, Cezary; Pawłowska, Aleksandra (ekonomia); Rembisz, Włodzimierz (1950- )
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Rembisz, Włodzimierz (1950- ) Red.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (37), Analiza strat i marnotrawstwa żywności na świecie i w Polsce
Twórca:Borowski, Marek; Kwasek, Mariola; Kowalewska, Maria Teresa; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
Muzeum Rolnictwa im. ks. Krzysztofa Kluka
Data:cop. 2007