- Encyclopedia of Food Microbiology
Szczegóły obiektu: Encyclopedia of Food Microbiology
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Wariant tytułu:
- Autor:
- Wydawca:
- Data:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://www.knovel.com/web/portal/basic_search/display?_EXT_KNOVEL_DISPLAY_bookid=1870
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Język:
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:187323
- ISSN: ;
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
European Food Information Council
Data:2011.03.24
eFood : European Food Scientist magazine
Data:cop. 2008
Współtwórca:Boughton, Paul
European Food Research and Technology
Data:1999-
Współtwórca:Henle, Th.; Hofmann, Th.
Cereal Foods World
Data:2000-
Współtwórca:Grider, Jody
FAOBIB
Data:2011.03.09