- Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
Szczegóły obiektu: Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Powiązania: http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2011-2014/18295,3,3,0,xbx5d25vxZvEhw==.html
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016638816805067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:311317
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa w UE : systemy produkcji żywności certyfi kowanej : cele, szanse i ograniczenia
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław; Witeska-Chmielewska, Karolina; Nawrot, Agnieszka (leśnik); Zawadzki, Wiesław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.
Agri-food clusters in Poland
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2014
Typ:e-książka
Rola klastrów w konkurencyjnym rozwoju sektora rolno-żywnościowego w Polsce
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2013
An analysis of conditions and the state of development of the agri-food clusters in Poland
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2014
Współtwórca:Kuberska, Dominika; Kufel, Justyna
Wpływ Wspólnej Polityki Rolnej na rynki rolno-spożywcze : praca zbiorowa
Data:2007
Typ:e-książka
Współtwórca:Gburczyk, Sławomir. Red.; Chudoba, Łucja (1945?-2012)
Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej
Twórca:Kwasek, Mariola
Data:2010
Typ:e-książka
American & European intellectual property law : theoretical reflections and contemporary challenges
Data:2020
Typ:e-książka
Współtwórca:Bartosik, Łukasz D. Red.; Curyło, Szymon. Red.; Urbańczyk, Michał. Red.