- Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Szczegóły obiektu: Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ; ; ; ; ; ; ;
- Współtwórca: ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016968523105067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:944260
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa w UE : systemy produkcji żywności certyfi kowanej : cele, szanse i ograniczenia
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław; Witeska-Chmielewska, Karolina; Nawrot, Agnieszka (leśnik); Zawadzki, Wiesław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Twórca:Małecka, Maria (ekonomia); Samotyja, Urszula; Dankowska, Anna; Jasińska, Iwona; Klensporf-Pawlik, Dorota; Sielicka-Różyńska, Maria; Zieliński, Ryszard (1951- ); Zmudziński, Wojciech
Typ:e-książka
Współtwórca:Małecka, Maria (ekonomia) Red.; Samotyja, Urszula Red.
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Data:2012.08.30
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym
Twórca:Barłowska, Joanna Bogusława; Brodziak, Aneta; Domaradzki, Piotr (technolog żywności); Florek, Mariusz (1968- ); Jabłońska-Ryś, Ewa; Kaliniak, Agnieszka; Karwowska, Małgorzata (technologia żywności); Kędzierska-Matysek, Monika; Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności); Kowalczyk, Marek (1948- ); Krawiec, Aneta; Król, Jolanta (zootechnik); Materska, Małgorzata; Niedźwiedź, Iwona; Polak, Magdalena (weterynaria); Ryszkowska-Siwko, Małgorzata; Sachadyn-Król, Monika; Sawicka-Zugaj, Wioletta; Skałecki, Piotr; Stanek, Piotr (zootechnik); Stasiak, Dariusz M.; Teter, Anna; Topyła, Barbara; Waśko, Adam; Wójciak, Karolina M.; Zdrzałek, Katarzyna; Żółkiewski, Paweł
Data:2021
Typ:e-książka
Współtwórca:Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
Twórca:Gulbicka, Bożena
Data:2014
Typ:e-książka
Współtwórca:Hamulczuk, Mariusz. Red.
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe na rynku produktów żywnościowych
Twórca:Bryła, Paweł (ekonomia)
Data:2020
Typ:e-książka
Zarządzanie zasobami we współczesnym świecie : wybrane zagadnienia
Data:2020
Typ:e-książka
Współtwórca:Dylewski, Daniel. Red.; Stachyra, Rafał. Red.; Dąbrowska, Elżbieta (organizacja i zarządzanie). Red.
European Food Information Council
Data:2011.03.24