- Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (3), Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy
Szczegóły obiektu: Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (3), Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Powiązania: http://depot.ceon.pl/bitstream/handle/123456789/3935/73.pdf?sequence=1
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016639205905067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:311331
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (4), Pozycja konkurencyjna
Twórca:Ambroziak, Łukasz; Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.; Bułkowska, Małgorzata
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa. (2)
Data:2012
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego : synteza z realizacji tematu III
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2010
Typ:e-książka
Współtwórca:Nosecka, Bożena; Seremak-Bulge, Jadwiga
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa. (1)
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Ambroziak, Łukasz
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.
Wpływ integracji z Unią Europejską na polską gospodarkę żywnościową : praca zbiorowa
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Urban, Roman. Red.
Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Tereszczuk, Mirosława; Mroczek Robert; Juchniewicz Małgorzata
Data:2018
Typ:e-książka
Współtwórca:Drożdż Jadwiga Red.; Mroczek Robert Red.
Determinanty aktywności innowacyjnej w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- ); Gospodarowicz Marcin; Grochowska Renata; Wasilewski, Adam
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Figiel, Szczepan (1956- ). Red.