- Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny
Szczegóły obiektu: Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016654999605067
- Format: ;
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:312728
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Sytuacja na światowym rynku wybranych produktów ogrodniczych i jej wpływ na polski rynek ogrodniczy
Data:2012
Typ:e-książka
Współtwórca:Nosecka, Bożena. Red.
Rynek ziemniaka i ewolucja jego funkcjonowania oraz wpływ na proces transmisji cen : praca zbiorowa
Data:2006
Typ:e-książka
Współtwórca:Seremak-Bulge, Jadwiga. Red.; Dzwonkowski, Wiesław
Rozwój rynku ryb i zmiany jego funkcjonowania w latach 1990-2007
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Hryszko, Krzysztof
Libraria Nova : biuletyn. 1933, nr 1
Data:1933.05
Typ:czasopismo
Współtwórca:Świerkowski, Ksawery (1897-1979). Red.
Libraria Nova : biuletyn. 1933, nr 2
Data:1933.10
Typ:czasopismo
Współtwórca:Świerkowski, Ksawery (1897-1979). Red.
Stan głównych działów gospodarki żywnościowej po wejściu Polski do Unii Europejskiej : sektor zbożowy, mięsny i napojów
Twórca:Urban, Roman
Data:2006
Typ:e-książka
Polskie gospodarstwa trzodowe i drobiarskie na tle gospodarstw wybranych krajów Unii Europejskiej : praca zbiorowa
Twórca:Ziętara, Wojciech
Data:2014
Typ:e-książka
Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego : praca zbiorowa. (3)
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.