- Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny
Object's details: Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny
PDF
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016654999605067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:312728
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Sytuacja na światowym rynku wybranych produktów ogrodniczych i jej wpływ na polski rynek ogrodniczy
Date:2012
Type:e-książka
Contributor:Nosecka, Bożena. Red.
Rynek ziemniaka i ewolucja jego funkcjonowania oraz wpływ na proces transmisji cen : praca zbiorowa
Date:2006
Type:e-książka
Contributor:Seremak-Bulge, Jadwiga. Red.; Dzwonkowski, Wiesław
Rozwój rynku ryb i zmiany jego funkcjonowania w latach 1990-2007
Date:2008
Type:e-książka
Contributor:Hryszko, Krzysztof
Libraria Nova : biuletyn. 1933, nr 1
Date:1933.05
Type:czasopismo
Contributor:Świerkowski, Ksawery (1897-1979). Red.
Libraria Nova : biuletyn. 1933, nr 2
Date:1933.10
Type:czasopismo
Contributor:Świerkowski, Ksawery (1897-1979). Red.
Stan głównych działów gospodarki żywnościowej po wejściu Polski do Unii Europejskiej : sektor zbożowy, mięsny i napojów
Creator:Urban, Roman
Date:2006
Type:e-książka
Polskie gospodarstwa trzodowe i drobiarskie na tle gospodarstw wybranych krajów Unii Europejskiej : praca zbiorowa
Creator:Ziętara, Wojciech
Date:2014
Type:e-książka
Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego : praca zbiorowa. (3)
Date:2013
Type:e-książka
Contributor:Mroczek, Robert. Red.