- II Wyjazdowa Sesja Naukowa Doktorantów Politechniki Łódzkiej : Rogów, 16-18 kwietnia 2012
Szczegóły obiektu: II Wyjazdowa Sesja Naukowa Doktorantów Politechniki Łódzkiej : Rogów, 16-18 kwietnia 2012
Opis
- Tytuł.:
- Wariant tytułu:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Zakres:
- Język: ; ;
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991015670429705067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:605533
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE
Data:2007
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona. Red.; Drożdż, Jadwiga. Red.; Mroczek, Robert. Red.; Czartoryski, Witold. Tł.
European Union Food Sector after the last enlargements : conclusions for the future CAP
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Floriańczyk, Zbigniew. Red.
Changes in the food sector after the enlargement of the EU
Data:2007
Typ:e-książka
Współtwórca:Czartoryski, Witold. Tł.
Inżynieria i technologie materiałowe 2004 IV Pomorska Konferencja Naukowa, ITEM 2004, Gdańsk-Bychowo, 19-21 maja 2004
Data:cop. 2004
Typ:e-książka
Współtwórca:Głowacka, Maria (metaloznawstwo). Red.; Serbiński, Waldema (1941- ). Red.
Gospodarka oparta na wiedzy w polskim sektorze rolno-spożywczym na tle pozostałych krajów UE
Twórca:Nosecka, Bożena; Bugała, Anna; Zaremba, Łukasz (rolnictwo)
Data:2019
Typ:e-książka
Rozwój sektora rolno-spożywczego w Polsce na tle tendencji światowych
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Kowalski, Andrzej. Red.; Wigier, Marek. Red.
Przemiany strukturalne przemysłu spożywczego w Polsce i UE na tle wybranych elementów otoczenia zewnętrznego
Twórca:Bułkowska, Małgorzata; Mroczek, Robert; Chechelski, Piotr; Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Morkis, Grażyna; Tereszczuk, Mirosława
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.; Urban, Roman ( -2016). Konsultant
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.