- Struktury rynku i kierunki ich zmian w łańcuchu marketingowym żywności w Polsce i na świecie : praca zbiorowa
Object's details: Struktury rynku i kierunki ich zmian w łańcuchu marketingowym żywności w Polsce i na świecie : praca zbiorowa
Description
- Title:
- Creator: ; ; ; ; ;
- Contributor:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description: ;
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991012763239705067
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:508546
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Creator:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Date:2016
Type:e-książka
Contributor:Mroczek, Robert. Red.
Szanse dla polskiego sektora rolno-żywnościowego wynikające z doświadczeń globalnych i regionalnych oraz rozwoju opartego na wiedzy
Creator:Dybowski, Grzegorz; Nosecka, Bożena; Pawlak, Karolina; Woźniak, Leszek (1955- )
Date:2018
Type:e-książka
Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Creator:Drożdż, Jadwiga; Tereszczuk, Mirosława; Mroczek Robert; Juchniewicz Małgorzata
Date:2018
Type:e-książka
Contributor:Drożdż Jadwiga Red.; Mroczek Robert Red.
Determinanty aktywności innowacyjnej w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich
Creator:Figiel, Szczepan (1956- ); Gospodarowicz Marcin; Grochowska Renata; Wasilewski, Adam
Date:2019
Type:e-książka
Contributor:Figiel, Szczepan (1956- ). Red.
Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności
Creator:Jabłońska, Joanna (technologia żywienia); Łącka, Agata; Jędrzejczyk, Tomasz; Słowianek, Marta; Bartos, Adrian; Majak, Iwona; Wolska, Katarzyna; Sobiecka, Elżbieta; Smolińska, Beata; Leszczyńska, Joanna
Date:2013
Type:e-książka
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1)
Creator:Ambroziak, Łukasz; Szczepaniak, Iwona (ekonomika); Bednarz, Joanna; Bułkowska, Małgorzata; Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta; Tereszczuk, Mirosława
Date:2015
Type:e-książka
Contributor:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4)
Creator:Ambroziak, Łukasz; Bułkowska, Małgorzata; Kosior, Katarzyna (1975- ); Pawlak, Karolina; Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Date:2018
Type:e-książka
Contributor:Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (3), Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy
Date:2013
Type:e-książka
Contributor:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.