- Struktury rynku i kierunki ich zmian w łańcuchu marketingowym żywności w Polsce i na świecie : praca zbiorowa
Szczegóły obiektu: Struktury rynku i kierunki ich zmian w łańcuchu marketingowym żywności w Polsce i na świecie : praca zbiorowa
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ; ; ; ; ;
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi: ;
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991012763239705067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:508546
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.
Szanse dla polskiego sektora rolno-żywnościowego wynikające z doświadczeń globalnych i regionalnych oraz rozwoju opartego na wiedzy
Twórca:Dybowski, Grzegorz; Nosecka, Bożena; Pawlak, Karolina; Woźniak, Leszek (1955- )
Data:2018
Typ:e-książka
Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Tereszczuk, Mirosława; Mroczek Robert; Juchniewicz Małgorzata
Data:2018
Typ:e-książka
Współtwórca:Drożdż Jadwiga Red.; Mroczek Robert Red.
Determinanty aktywności innowacyjnej w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- ); Gospodarowicz Marcin; Grochowska Renata; Wasilewski, Adam
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Figiel, Szczepan (1956- ). Red.
Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności
Twórca:Jabłońska, Joanna (technologia żywienia); Łącka, Agata; Jędrzejczyk, Tomasz; Słowianek, Marta; Bartos, Adrian; Majak, Iwona; Wolska, Katarzyna; Sobiecka, Elżbieta; Smolińska, Beata; Leszczyńska, Joanna
Data:2013
Typ:e-książka
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1)
Twórca:Ambroziak, Łukasz; Szczepaniak, Iwona (ekonomika); Bednarz, Joanna; Bułkowska, Małgorzata; Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta; Tereszczuk, Mirosława
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4)
Twórca:Ambroziak, Łukasz; Bułkowska, Małgorzata; Kosior, Katarzyna (1975- ); Pawlak, Karolina; Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Data:2018
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (3), Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.