- Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
Object's details: Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
Description
- Title:
- Creator: ; ; ; ; ; ; ; ;
- Contributor: ;
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1jhsq6s/alma991016884505405067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:918997
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
The implications of intensified, scaled and concentrated agricultural Production for the climate and environment : a summary
Creator:Walczak, Jacek; Poczta, Walenty (1955- ); Pomianek, Bogdan; Skowrońska, Monika (agronomia); Sadowski, Arkadiusz; Izydorczyk, Katarzyna (biolog); Frątczak, Wojciech; Brodziak, Grzegorz; Szymańska, Monika (rolnictwo)
Date:2022
Type:e-książka
Contributor:Walczak, Jacek. Red.; Poczta, Walenty (1955- ) Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Creator:Drożdż, Jadwiga; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława; Olszańska, Anna (ekonomia)
Date:2017
Type:e-książka
Contributor:Drożdż, Jadwiga. Red.; Mroczek, Robert. Red.
Food Climate Research Network
Date:2011.03.21
Portal rolnictwo.agro.pl
Date:cop. 2009
Portal Rolny rolnicy.com
Date:cop. 2010
Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Creator:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław
Date:2023
Type:e-książka
Contributor:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 2
Date:2021
Type:e-książka