- Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
Szczegóły obiektu: Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ; ; ; ; ; ; ; ;
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1jhsq6s/alma991016884505405067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:918997
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
The implications of intensified, scaled and concentrated agricultural Production for the climate and environment : a summary
Twórca:Walczak, Jacek; Poczta, Walenty (1955- ); Pomianek, Bogdan; Skowrońska, Monika (agronomia); Sadowski, Arkadiusz; Izydorczyk, Katarzyna (biolog); Frątczak, Wojciech; Brodziak, Grzegorz; Szymańska, Monika (rolnictwo)
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek. Red.; Poczta, Walenty (1955- ) Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława; Olszańska, Anna (ekonomia)
Data:2017
Typ:e-książka
Współtwórca:Drożdż, Jadwiga. Red.; Mroczek, Robert. Red.
Food Climate Research Network
Data:2011.03.21
Portal rolnictwo.agro.pl
Data:cop. 2009
Portal Rolny rolnicy.com
Data:cop. 2010
Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 2
Data:2021
Typ:e-książka