- The World of Food Science
Szczegóły obiektu: The World of Food Science
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca:
- Wydawca: ;
- Data:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://www.worldfoodscience.org/cms/
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Język:
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:187322
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Data:2000-
Współtwórca:Hendrickx, M.; Knorr, D.
Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych
Data:cop. 2010
Institute of Food Science and Technology
Data:cop. 2009
Trends in Food Science & Technology
Data:1990-
Współtwórca:Finglas, P.
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Journal of Food Engineering
Data:1982-
Współtwórca:Singh, R.P.
eFood : European Food Scientist magazine
Data:cop. 2008
Współtwórca:Boughton, Paul
European Food Research and Technology
Data:1999-
Współtwórca:Henle, Th.; Hofmann, Th.