- European Food Research and Technology
Szczegóły obiektu: European Food Research and Technology
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://link.springer.com/journal/217
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Język:
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:187327
- ISSN: ;
- Źródło finansowania:
Zobacz także
eFood : European Food Scientist magazine
Data:cop. 2008
Współtwórca:Boughton, Paul
European Food Information Council
Data:2011.03.24
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
Cereal Foods World
Data:2000-
Współtwórca:Grider, Jody
FAOBIB
Data:2011.03.09