- Raport o sytuacji na światowym rynku pasz wysokobiałkowych ze szczególnym uwzględnieniem produkcji roślin GMO
Szczegóły obiektu: Raport o sytuacji na światowym rynku pasz wysokobiałkowych ze szczególnym uwzględnieniem produkcji roślin GMO
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Inne wydania: IERiGŻ
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016635764405067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:187367
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Report on the situation on global high protein animal feed market with particular focus on GMO plant production
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław; Hryszko, Krzysztof
Data:2012
Typ:e-książka
Współtwórca:Contact Language Services. Tł.
Ekonomiczne aspekty substytucji śruty sojowej GM krajowymi roślinami białkowymi
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław; Rola, Katarzyna; Hanczakowska, Ewa; Niwińska, Barbara; Świątkiewicz, Sylwester
Data:2016
Typ:e-książka
Report on the situation on global high protein animal feed market with particular focus on GMO plant production
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław
Data:2012
Typ:e-książka
Współtwórca:Hryszko, Krzysztof. Red.
Journal of Crop Improvement
Data:2004-
Współtwórca:Kang, Manjit S.
Raport o sytuacji na światowym rynku roślin GMO i możliwościach substytucji genetycznie zmodyfikowanej soi krajowymi roślinami białkowymi w aspekcie bilansu paszowego
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław; Rola, Katarzyna; Hanczakowska, Ewa; Niwińska, Barbara; Świątkiewicz, Sylwester
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Dzwonkowski, Wiesław. Red.
Komunikacja naukowa w Polsce : szczepionki, medycyna alternatywna, zmiany klimatyczne, GMO pod lupą
Twórca:Krzewińska, Aneta; Dzimińska, Małgorzata; Warwas, Izabela; Wiktorowicz, Justyna
Data:2021
Typ:e-książka
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki
Twórca:Zawadzka, Dominika (technologia żywności)
Data:2023.12
Typ:e-książka
Uprawy rolne i wybrane elementy metod produkcji roślinnej : Powszechny Spis Rolny 2010
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Paluchowski, Andrzej. Oprac.