- Report on the situation on global high protein animal feed market with particular focus on GMO plant production
Szczegóły obiektu: Report on the situation on global high protein animal feed market with particular focus on GMO plant production
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ;
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Inne wydania: Zob. w Jagiellońskiej Bibliotece Cyfrowej
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991016145539705067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:569827
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Report on the situation on global high protein animal feed market with particular focus on GMO plant production
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław
Data:2012
Typ:e-książka
Współtwórca:Hryszko, Krzysztof. Red.
Ekonomiczne aspekty substytucji śruty sojowej GM krajowymi roślinami białkowymi
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław; Rola, Katarzyna; Hanczakowska, Ewa; Niwińska, Barbara; Świątkiewicz, Sylwester
Data:2016
Typ:e-książka
Raport o sytuacji na światowym rynku pasz wysokobiałkowych ze szczególnym uwzględnieniem produkcji roślin GMO
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Hryszko, Krzysztof
Journal of Crop Improvement
Data:2004-
Współtwórca:Kang, Manjit S.
Raport o sytuacji na światowym rynku roślin GMO i możliwościach substytucji genetycznie zmodyfikowanej soi krajowymi roślinami białkowymi w aspekcie bilansu paszowego
Twórca:Dzwonkowski, Wiesław; Rola, Katarzyna; Hanczakowska, Ewa; Niwińska, Barbara; Świątkiewicz, Sylwester
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Dzwonkowski, Wiesław. Red.
Komunikacja naukowa w Polsce : szczepionki, medycyna alternatywna, zmiany klimatyczne, GMO pod lupą
Twórca:Krzewińska, Aneta; Dzimińska, Małgorzata; Warwas, Izabela; Wiktorowicz, Justyna
Data:2021
Typ:e-książka
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki
Twórca:Zawadzka, Dominika (technologia żywności)
Data:2023.12
Typ:e-książka
Theatri rerum naturalium Brasiliae. Tomus IV
Data:[1664]
Typ:akwarela
Współtwórca:Mentzel, Christian (1622-1701). Oprac.