- Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki
Szczegóły obiektu: Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Wystawca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016971529305067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:947059
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
European Food Information Council
Data:2011.03.24
eFood : European Food Scientist magazine
Data:cop. 2008
Współtwórca:Boughton, Paul
European Food Research and Technology
Data:1999-
Współtwórca:Henle, Th.; Hofmann, Th.
Cereal Foods World
Data:2000-
Współtwórca:Grider, Jody
FAOBIB
Data:2011.03.09