Szczegóły obiektu: DECHEMA
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Wariant tytułu: ;
- Wydawca:
- Data dostępu:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://www.dechema.de/en/start_en.html
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Język: ;
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:202809
- Źródło finansowania:
Zobacz także
EFCE
Data:2011
EFCE
Data:2011
chemconsult.org
Data:2011
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 2
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Babicz, Marek Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga Red.
Journal of food composition and analysis : an international journal
Data:1987-
Współtwórca:Crews, J.