- Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
Szczegóły obiektu: Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991008712109705067
- Format: ;
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:366596
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Zobacz także
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2005
Typ:e-książka
Współtwórca:Dworska, Anna
Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Twórca:Romanowska, Aleksandra
Data:2021
Typ:e-książka
Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Data:2009
Typ:e-książka
Współtwórca:Morkis, Grażyna. Red.; Drożdż, Jadwiga; Seremak-Bulge, Jadwiga. Oprac.
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Data:2006
Typ:e-książka
Współtwórca:Seremak-Bulge, Jadwiga; Urban, Roman; Morkis, Grażyna. Red.; Chechelski, Piotr; Karaś, Marcin
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Urban, Roman. Oprac.; Seremak-Bulge, Jadwiga. Oprac.; Chechelski, Piotr
Raport z monitoringu wpływu systemów zarządzania jakością na koszty produkcji, działalność marketingową i integrację pionową przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Data:2008
Typ:e-książka
Współtwórca:Morkis, Grażyna. Red.; Balon, Urszula; Kowalski, Ryszard
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (17), Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Twórca:Kwasek, Mariola; Brzostek-Kasprzak, Bożena; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa); Piotrowski, Walerian (1950- )
Data:2012
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
Państwo dobrze urządzone : aspekty etyczne i prawne bezpieczeństwa zdrowotnego państwa
Data:2017
Typ:e-książka
Współtwórca:Opalska, Agata. Redaktor; Zieliński, Jacek (1958- ). Red.; Piątek, Marta (prawo). Redaktor