- Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Szczegóły obiektu: Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016627965805067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:824517
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
Twórca:Robaczyk, Agnieszka
Data:[2013]
Typ:e-książka
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2005
Typ:e-książka
Współtwórca:Dworska, Anna
Kapitał ludzki jako czynnik skuteczności audytu wewnętrznego
Twórca:Grzesiak, Lena
Data:2021
Typ:e-książka
Antropolog jako audytor wewnętrzny
Twórca:Lange, Łucja
Data:2016
Typ:e-książka
Polskie rolnictwo wobec wyzwań współczesności. T. 2, Wymiar społeczny i środowiskowy
Twórca:Kasztelan, Armand; Nowak, Anna (ekonomia); Bujanowicz-Haraś, Barbara
Data:2019
Typ:e-książka
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (33), Analiza bezpieczeństwa żywnościowego Polski
Twórca:Gulbicka, Bożena; Kwasek, Mariola; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
Auditor jakości wg ISO 9001:2015
Twórca:Romanowska, Aleksandra
Data:2016
Typ:e-książka
Economic sciences for agribusiness and rural economy : proceedings of the 2019 international scientific conference, Warsaw, 5-7 June 2019. No. 3
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Wydział Nauk Ekonomicznych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa); Stowarzyszenie Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu