- Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
Object's details: Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
PDF
Description
- Title:
- Creator:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991008712109705067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:366596
- ISBN:
- Sponsorship:
See also
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską
Creator:Morkis, Grażyna
Date:2005
Type:e-książka
Contributor:Dworska, Anna
Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Creator:Romanowska, Aleksandra
Date:2021
Type:e-książka
Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Date:2009
Type:e-książka
Contributor:Morkis, Grażyna. Red.; Drożdż, Jadwiga; Seremak-Bulge, Jadwiga. Oprac.
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Date:2006
Type:e-książka
Contributor:Seremak-Bulge, Jadwiga; Urban, Roman; Morkis, Grażyna. Red.; Chechelski, Piotr; Karaś, Marcin
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Creator:Morkis, Grażyna
Date:2008
Type:e-książka
Contributor:Urban, Roman. Oprac.; Seremak-Bulge, Jadwiga. Oprac.; Chechelski, Piotr
Raport z monitoringu wpływu systemów zarządzania jakością na koszty produkcji, działalność marketingową i integrację pionową przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
Date:2008
Type:e-książka
Contributor:Morkis, Grażyna. Red.; Balon, Urszula; Kowalski, Ryszard
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (17), Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Creator:Kwasek, Mariola; Brzostek-Kasprzak, Bożena; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa); Piotrowski, Walerian (1950- )
Date:2012
Type:e-książka
Contributor:Kwasek, Mariola. Red.
Państwo dobrze urządzone : aspekty etyczne i prawne bezpieczeństwa zdrowotnego państwa
Date:2017
Type:e-książka
Contributor:Opalska, Agata. Redaktor; Zieliński, Jacek (1958- ). Red.; Piątek, Marta (prawo). Redaktor