- Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Object's details: Manager bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018
Description
- Title:
- Creator:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016627965805067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:824517
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
Creator:Robaczyk, Agnieszka
Date:[2013]
Type:e-książka
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską
Creator:Morkis, Grażyna
Date:2005
Type:e-książka
Contributor:Dworska, Anna
Kapitał ludzki jako czynnik skuteczności audytu wewnętrznego
Creator:Grzesiak, Lena
Date:2021
Type:e-książka
Antropolog jako audytor wewnętrzny
Creator:Lange, Łucja
Date:2016
Type:e-książka
Polskie rolnictwo wobec wyzwań współczesności. T. 2, Wymiar społeczny i środowiskowy
Creator:Kasztelan, Armand; Nowak, Anna (ekonomia); Bujanowicz-Haraś, Barbara
Date:2019
Type:e-książka
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (33), Analiza bezpieczeństwa żywnościowego Polski
Creator:Gulbicka, Bożena; Kwasek, Mariola; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Date:2015
Type:e-książka
Contributor:Kwasek, Mariola. Red.
Auditor jakości wg ISO 9001:2015
Creator:Romanowska, Aleksandra
Date:2016
Type:e-książka
Economic sciences for agribusiness and rural economy : proceedings of the 2019 international scientific conference, Warsaw, 5-7 June 2019. No. 3
Date:2019
Type:e-książka
Contributor:Wydział Nauk Ekonomicznych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa); Stowarzyszenie Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu