- Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
Szczegóły obiektu: Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ;
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw: ; ; ;
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016655112105067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:840995
- ISBN: ;
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Suplementy diety : korzyści i zagrożenia dla zdrowia konsumenta
Data:2021
Typ:e-książka
Współtwórca:Goluch, Zuzanna. Red.
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym
Twórca:Barłowska, Joanna Bogusława; Brodziak, Aneta; Domaradzki, Piotr (technolog żywności); Florek, Mariusz (1968- ); Jabłońska-Ryś, Ewa; Kaliniak, Agnieszka; Karwowska, Małgorzata (technologia żywności); Kędzierska-Matysek, Monika; Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności); Kowalczyk, Marek (1948- ); Krawiec, Aneta; Król, Jolanta (zootechnik); Materska, Małgorzata; Niedźwiedź, Iwona; Polak, Magdalena (weterynaria); Ryszkowska-Siwko, Małgorzata; Sachadyn-Król, Monika; Sawicka-Zugaj, Wioletta; Skałecki, Piotr; Stanek, Piotr (zootechnik); Stasiak, Dariusz M.; Teter, Anna; Topyła, Barbara; Waśko, Adam; Wójciak, Karolina M.; Zdrzałek, Katarzyna; Żółkiewski, Paweł
Data:2021
Typ:e-książka
Współtwórca:Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej
Twórca:Bojanowska, Monika; Brodowska, Marzena Sylwia; Jackowska, Izabella; Sachadyn-Król, Monika
Data:2021
Typ:e-książka
Rys historyczno-balneologiczny o dawnych i dzisiejszych łaźniach parowych
Twórca:Zieleniewski, Michał (1821-1896)
Data:1864
Typ:książka
Czynniki żywieniowe a stan skóry, włosów i paznokci : fizjologia, dietoterapia, suplementy diety, bezpieczeństwo i skuteczność terapii, toksykologia
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Winiarska-Mieczan, Anna Agnieszka. Red.; Samolińska, Wioletta. Red.; Kowalczuk-Vasilev, Edyta. Red.
O nowym dyetetycznym przetworze żelazistym
Twórca:Jaworski, Walery (1849-1924)
Data:1897
Typ:książka
Zdrowie kobiet w wymiarze interdyscyplinarnym. Cz. 2, Uwarunkowania psychospołeczne
Twórca:Wypych-Ślusarska, Agata; Krupa, Karolina; Batóg, Michalina; Brukało, Katarzyna; Głogowska-Ligus, Joanna; Grajek, Marek; Jaruga-Sękowska, Sylwia; Słoma-Krześlak, Małgorzata; Lepiarczyk, Łukasz; Oleksiuk, Klaudia; Sobecko, Ewelina; Stuka, Mateusz; Wanat-Kańtoch, Gabriela
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Wypych-Ślusarska, Agata. Red.; Krupa, Karolina. Red.
Rola instytucji w rozwoju turystyki zdrowotnej w mieście, na obszarach wiejskich i terenach leśnych w czasie wolnym w dobie współczesnych zagrożeń
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Roman, Antoni (ratownictwo wodne). Red.