- Słownik terminologii z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Szczegóły obiektu: Słownik terminologii z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://www.cbr.edu.pl/slownik.php/
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Język:
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:179636
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Data:2003-
Współtwórca:Tyszkiewicz, Stanisław
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
European Food Information Council
Data:2011.03.24
eFood : European Food Scientist magazine
Data:cop. 2008
Współtwórca:Boughton, Paul
European Food Research and Technology
Data:1999-
Współtwórca:Henle, Th.; Hofmann, Th.
Cereal Foods World
Data:2000-
Współtwórca:Grider, Jody
FAOBIB
Data:2011.03.09
Ostatnio przeglądane
- Orzecznictwo Buchalteryjno-Podatkowe : tygodnik. 1939, nr 8Data:1939.02.18Typ:czasopismoWspółtwórca:Iserzon, Emanuel. Red.