- Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Szczegóły obiektu: Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ; ; ;
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi: ;
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991012806279705067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:509425
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.
Portal rolnictwo.agro.pl
Data:cop. 2009
Portal Rolny rolnicy.com
Data:cop. 2010
AgroTrendy
Data:2010-
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Center for Integrated Food Manufacturing
Data:cop. 2010
Journal of Food Engineering
Data:1982-
Współtwórca:Singh, R.P.