- Współczesne problemy technologii żywności i żywienia
Szczegóły obiektu: Współczesne problemy technologii żywności i żywienia
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016893256705067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:928772
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Food and Nutrition Information Center
Data:2011.03.16
Food Hydrocolloids
Data:1998-
Współtwórca:Williams, P. A.
Współczesne trendy w technologii żywności
Twórca:Goluch, Zuzanna. Red.
Data:2022
Typ:e-książka
LWT Food Science and Technology
Data:1993-
Współtwórca:Hecht, Katrin
Center for Food Security & Public Health
Data:cop. 2004-2011
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Babicz, Marek. Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.; Szymanowska, Urszula. Red.
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Trends in Food Science & Technology
Data:1990-
Współtwórca:Finglas, P.