- Współczesne problemy technologii żywności i żywienia
Object's details: Współczesne problemy technologii żywności i żywienia
Description
- Title:
- Contributor:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016893256705067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:928772
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Food and Nutrition Information Center
Date:2011.03.16
Food Hydrocolloids
Date:1998-
Contributor:Williams, P. A.
Współczesne trendy w technologii żywności
Creator:Goluch, Zuzanna. Red.
Date:2022
Type:e-książka
LWT Food Science and Technology
Date:1993-
Contributor:Hecht, Katrin
Center for Food Security & Public Health
Date:cop. 2004-2011
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Date:2023
Type:e-książka
Contributor:Babicz, Marek. Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.; Szymanowska, Urszula. Red.
Dairy Science and Food Technology
Date:cop. 2002-2010
Contributor:Mullan, Michael
Trends in Food Science & Technology
Date:1990-
Contributor:Finglas, P.