- Nauka dla środowiska. T. 2
Object's details: Nauka dla środowiska. T. 2
Structure
Description
- Title:
- Contributor: ; ;
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991008268019705067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:648061
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Nauka dla środowiska. T. 3
Creator:Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców "Nauka dla Środowiska Przyrodniczego" (5 ; 2018 ; Poznań)
Date:2018
Type:e-książka
Contributor:Cłapa, Tomasz. Red.; Dawidowicz, Luiza. Red.; Szymański, Emil Mariusz. Red.; Górnołużyckie Stowarzyszenie Pszczelarzy (Zgorzelec); Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań)
Państwowy Monitoring Środowiska
Date:2011
Type:strona naukowa
Nauka dla środowiska. T. 1
Date:2016
Type:e-książka
Contributor:Szymański, Emil Mariusz. Red.; Cłapa, Tomasz. Red.; Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców "Nauka dla Środowiska Przyrodniczego" (4 ; 2015 ; Poznań).
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Creator:Małecka, Maria (ekonomia); Samotyja, Urszula; Dankowska, Anna; Jasińska, Iwona; Klensporf-Pawlik, Dorota; Sielicka-Różyńska, Maria; Zieliński, Ryszard (1951- ); Zmudziński, Wojciech
Type:e-książka
Contributor:Małecka, Maria (ekonomia) Red.; Samotyja, Urszula Red.
European Food Information Council
Date:2011.03.24
Żywność. Nauka. Technologia, Jakość
Date:2004-
Contributor:Sikora, Tadeusz
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
Creator:Brzostek-Kasprzak, Bożena; Michna, Waldemar (1929-2013); Obiedziński, Mieczysław
Date:2011
Type:e-książka
Contributor:Kwasek, Mariola. Red.
FoodSci : food science and technology resource
Creator:Doyle, Sean
Date:cop. 2006