- Nauka dla środowiska. T. 2
Szczegóły obiektu: Nauka dla środowiska. T. 2
Struktura
Nauka dla środowiska.
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1v550j0/alma991008268019705067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:648061
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Nauka dla środowiska. T. 3
Twórca:Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców "Nauka dla Środowiska Przyrodniczego" (5 ; 2018 ; Poznań)
Data:2018
Typ:e-książka
Współtwórca:Cłapa, Tomasz. Red.; Dawidowicz, Luiza. Red.; Szymański, Emil Mariusz. Red.; Górnołużyckie Stowarzyszenie Pszczelarzy (Zgorzelec); Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań)
Państwowy Monitoring Środowiska
Data:2011
Typ:strona naukowa
Nauka dla środowiska. T. 1
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Szymański, Emil Mariusz. Red.; Cłapa, Tomasz. Red.; Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców "Nauka dla Środowiska Przyrodniczego" (4 ; 2015 ; Poznań).
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Twórca:Małecka, Maria (ekonomia); Samotyja, Urszula; Dankowska, Anna; Jasińska, Iwona; Klensporf-Pawlik, Dorota; Sielicka-Różyńska, Maria; Zieliński, Ryszard (1951- ); Zmudziński, Wojciech
Typ:e-książka
Współtwórca:Małecka, Maria (ekonomia) Red.; Samotyja, Urszula Red.
European Food Information Council
Data:2011.03.24
Żywność. Nauka. Technologia, Jakość
Data:2004-
Współtwórca:Sikora, Tadeusz
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
Twórca:Brzostek-Kasprzak, Bożena; Michna, Waldemar (1929-2013); Obiedziński, Mieczysław
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
FoodSci : food science and technology resource
Twórca:Doyle, Sean
Data:cop. 2006