- Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Object's details: Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor: ; ; ;
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description:
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Rights holder:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016980434505067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:949857
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Współczesne trendy w technologii żywności
Creator:Goluch, Zuzanna. Red.
Date:2022
Type:e-książka
Nauka o Zbożach : osiągnięcia i perspektywy : III Konferencja Naukowa : streszczenia
Date:2022
Type:e-książka
Contributor:Brach, Agnieszka Redakcja; Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)
Dairy Science and Food Technology
Date:cop. 2002-2010
Contributor:Mullan, Michael
Encyclopedia of Food Microbiology
Creator:Robinson, Richard K.
Date:cop. 2000
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Date:2023
Type:e-książka
Contributor:Babicz, Marek. Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.; Szymanowska, Urszula. Red.
European Food Information Council
Date:2011.03.24
Center for Integrated Food Manufacturing
Date:cop. 2010
Agrifood Standards
Date:cop. 2006