- Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Szczegóły obiektu: Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca: ; ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016980434505067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:949857
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Współczesne trendy w technologii żywności
Twórca:Goluch, Zuzanna. Red.
Data:2022
Typ:e-książka
Nauka o Zbożach : osiągnięcia i perspektywy : III Konferencja Naukowa : streszczenia
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Brach, Agnieszka Redakcja; Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Babicz, Marek. Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.; Szymanowska, Urszula. Red.
Agrifood Standards
Data:cop. 2006
Journal of Food Engineering
Data:1982-
Współtwórca:Singh, R.P.