- Krajowa Sieć Informacji o Bioróżnorodności
Szczegóły obiektu: Krajowa Sieć Informacji o Bioróżnorodności
HTML
Opis
- Tytuł.:
- Wariant tytułu:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Data dostępu:
- Abstrakt:
- komentarz:
- Źródło: http://www.ksib.pl/
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Język:
- KBN:
- UKD:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:179663
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Journal of Food Engineering
Data:1982-
Współtwórca:Singh, R.P.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Data:1997-
Współtwórca:Zieliński, Henryk
Journal of Food, Agriculture & Environment
Data:2003-
Współtwórca:Dris, Ramdane
International Society of Food Engineering
Data:2011.10.19
Krajowa Sieć Informacji o Bioróżnorodności
Data:2003-2011
Typ:strona naukowa
Molecular Nutrition & Food Research
Data:1957-
Współtwórca:Schreier, Peter; Humpf, Hans-Ulrich
Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Twórca:Kardas, Marek
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Kardas, Marek. Red.; Bielaszka, Agnieszka; Kiciak, Agata; Staśkiewicz-Bartecka, Wiktoria
Współczesne trendy w technologii żywności
Twórca:Goluch, Zuzanna. Red.
Data:2022
Typ:e-książka