- Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego : praca zbiorowa
Szczegóły obiektu: Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego : praca zbiorowa
Opis
- Tytuł.:
- Autor: ; ; ; ; ; ; ;
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi: ;
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991012860209705067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:509207
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
From the research on socially-sustainable agriculture. (34)
Twórca:Kwasek, Mariola; Prandecki, Konrad; Zegar, Józef Stanisław (1940- )
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red.; Summa Linguae. Tł.
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
European Food Information Council
Data:2011.03.24
Żywność. Nauka. Technologia, Jakość
Data:2004-
Współtwórca:Sikora, Tadeusz
NASA Food Technology Commercial Space Center
Data:cop. 2000-2005
FoodSafety - From the Farm to the Fork
Data:2011.03.24
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Data:2012.07.25