- Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków
Szczegóły obiektu: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny: Creative Commons BY-NC-ND 4.0
- Właściciel praw:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016712433305067
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:866125
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 2
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Babicz, Marek Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga Red.
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Babicz, Marek. Red.; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.; Szymanowska, Urszula. Red.
Produkcja, koszty i nadwyżka bezpośrednia wybranych produktów rolniczych w 2023 roku
Twórca:Augustyńska-Grzymek, Irena
Data:2024
Typ:e-książka
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Twórca:Małecka, Maria (ekonomia); Samotyja, Urszula; Dankowska, Anna; Jasińska, Iwona; Klensporf-Pawlik, Dorota; Sielicka-Różyńska, Maria; Zieliński, Ryszard (1951- ); Zmudziński, Wojciech
Typ:e-książka
Współtwórca:Małecka, Maria (ekonomia) Red.; Samotyja, Urszula Red.
Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
Twórca:Walczak, Jacek; Poczta, Walenty (1955- ); Pomianek, Bogdan; Skowrońska, Monika (agronomia); Sadowski, Arkadiusz; Izydorczyk, Katarzyna (biolog); Frątczak, Wojciech; Brodziak, Grzegorz; Szymańska, Monika (rolnictwo)
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek. Red.; Poczta, Walenty (1955- ) Red.
Ewolucja struktur i relacji w układzie rolno-spożywczym
Twórca:Bezat-Jarzębowska, Agnieszka; Góral, Justyna; Klimkowski, Cezary; Pawłowska, Aleksandra (ekonomia); Rembisz, Włodzimierz (1950- )
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Rembisz, Włodzimierz (1950- ) Red.
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym, (45), Rolnictwo zrównoważone w erze globalizacji : zagrożenia i szanse
Twórca:Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Data:2018
Typ:e-książka