- Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Szczegóły obiektu: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 3
Opis
- Tytuł.:
- Współtwórca: ; ;
- Wydawca: ;
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język: ;
- Status prawny: Creative Commons BY-SA 4.0
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016981407405067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:951514
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Food Hydrocolloids
Data:1998-
Współtwórca:Williams, P. A.
LWT Food Science and Technology
Data:1993-
Współtwórca:Hecht, Katrin
Współczesne problemy technologii żywności i żywienia
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Mesinger, Dominika. Red.
Nauka o Zbożach : osiągnięcia i perspektywy : III Konferencja Naukowa : streszczenia
Data:2022
Typ:e-książka
Współtwórca:Brach, Agnieszka Redakcja; Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)
Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Twórca:Kardas, Marek
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Kardas, Marek. Red.; Bielaszka, Agnieszka; Kiciak, Agata; Staśkiewicz-Bartecka, Wiktoria
Współczesne trendy w technologii żywności
Twórca:Goluch, Zuzanna. Red.
Data:2022
Typ:e-książka
Dairy Science and Food Technology
Data:cop. 2002-2010
Współtwórca:Mullan, Michael
Trends in Food Science & Technology
Data:1990-
Współtwórca:Finglas, P.