- Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. 21, Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacji
Szczegóły obiektu: Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. 21, Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacji
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Wariant tytułu:
- Współtwórca:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1jhsq6s/alma991016638587805067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc-test.dlibra.psnc.pl:312684
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
Twórca:Brzostek-Kasprzak, Bożena; Michna, Waldemar (1929-2013); Obiedziński, Mieczysław
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Kwasek, Mariola. Red.
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
European Food Information Council
Data:2011.03.24
Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego : praca zbiorowa
Twórca:Hryszko, Krzysztof; Łopaciuk, Wiesław; Pawlak, Karolina; Rosiak, Ewa; Szajner, Piotr; Zawadzka, Danuta; Świetlik, Krystyna; Mikuła, Aneta
Data:2017
Typ:e-książka
Współtwórca:Świetlik, Krystyna. Red.
Żywność. Nauka. Technologia, Jakość
Data:2004-
Współtwórca:Sikora, Tadeusz
NASA Food Technology Commercial Space Center
Data:cop. 2000-2005
FoodSafety - From the Farm to the Fork
Data:2011.03.24